Skip to main content

Videopresentatie studio | Studioshot

Professioneel

Met ons studiolicht, hoge kwaliteit camera en microfoon creëren we een professionele videopresentatie.

Akoestiek

Dankzij de rustige locatie, geluidswerende gordijnen en geluidspanelen klinkt je geluid perfect.

Green screen montage

D.m.v. een green screen achtergrond monteren we de presentatie achter jou.

Voorzieningen

Veel ruimte, gratis parkeren, overhead deur, glasvezel, apparatuur.
Meer informatie? Klik hier.

In onze studio kan je je eigen videopresentatie professioneel opnemen. Wij monteren de presentatie achter de presentator of presentatrice met onze greenscreen achtergrond. Dankzij onze videopresentatie studio heb je professioneel beeld en geluid!

Studio boeken

Professionele videopresentatie studio

In onze studio zorgen wij voor de perfecte setting door gebruik te maken van een greenscreen achtergrond. Hierdoor kun je zelf de achtergrond kiezen die het beste bij jouw presentatie past.

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat jouw videopresentatie er professioneel uitziet en klinkt. Daarom hebben wij geïnvesteerd in hoogwaardige apparatuur en technologie om ervoor te zorgen dat jouw presentatie er perfect uitziet en klinkt. Onze ervaren en deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het opnemen van jouw presentatie en het zorgen voor de beste beeld- en geluidskwaliteit.

Bij ons heb je de mogelijkheid om je eigen videopresentatie op te nemen, zonder dat je hoeft te investeren in dure apparatuur of studio’s. Onze studio is de perfecte oplossing voor mensen die hun eigen presentatie willen opnemen, maar geen eigen studio hebben of geen ervaring hebben met het opnemen van een professionele presentatie. Met ons videoproductiehuis Storyshot kunnen we je zelfs helpen met de productie van A tot Z.

Dankzij onze studio kun je er zeker van zijn dat jouw presentatie er professioneel uitziet en klinkt. Wij zorgen voor de perfecte setting, professionele apparatuur en deskundige medewerkers. Bij onze studio bieden wij ook de mogelijkheid om jouw presentatie te monteren achter de presentator of presentatrice. Hierdoor krijg je een professionele uitstraling en kun je jouw presentatie nog beter overbrengen op jouw publiek. Onze greenscreen achtergrond maakt het mogelijk om de achtergrond van jouw presentatie volledig aan te passen naar jouw wensen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze videopresentatie studio en maak een afspraak om jouw presentatie op te nemen.