Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=kWKvKstKrqk

Livestream Studio Arnhem | Studioshot

Verschillende camera’s

Onze regisseur schakelt tussen verschillende camera’s voor een dynamische uitzending.

Akoestiek

Dankzij de rustige locatie, geluidswerende gordijnen en geluidspanelen klinkt je geluid perfect.

Presentaties & inbellers

Op twee TV-schermen in het decor en fullscreen in de livestream laten we jullie presentatie of inbellers zien.

Voorzieningen

Veel ruimte, gratis parkeren, overhead deur, glasvezel, apparatuur.
Meer informatie? Klik hier.

Onze livestream studio in Arnhem is de perfecte oplossing voor bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar een manier om digitaal te communiceren met hun doelgroep. Met onze live talkshows, die worden uitgezonden via een livestream, bieden we een interactieve en boeiende manier om informatie te delen met jouw publiek.

Studio boeken

Een livestream bij Studioshot

Onze studio is uitgerust met professionele camera’s, verlichting en geluidstechnologie├źn, waardoor we een hoogwaardige productie kunnen leveren. We hebben ook ervaren technici en regisseurs die de uitzending beheren en zorgen voor een vlotte en naadloze productie.

Onze livestream studio in Arnhem biedt verschillende mogelijkheden voor interactie met jouw publiek, waardoor je de betrokkenheid kunt vergroten. Je kunt bijvoorbeeld vragen van kijkers beantwoorden, live polls houden en feedback verzamelen tijdens de uitzending. Dit maakt onze studio ideaal voor digitale ALV’s, online symposia en het presenteren van kwartaalcijfers.

Daarnaast is onze studio ook inzetbaar voor webinars en andere online evenementen. Met Storyshot verzorgen we de camera’s, geluid, licht en regie. We kunnen de productie afstemmen op jouw specifieke doelen en behoeften, en ervoor zorgen dat de uitzending perfect past bij jouw merk en boodschap.

Dus als je op zoek bent naar een professionele live talkshow studio die je kunt inzetten voor jouw digitale communicatie, neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij bieden de technologie, expertise en flexibiliteit die je nodig hebt om jouw boodschap op een boeiende en interactieve manier over te brengen.

Toepassingen van onze livestream studio Arnhem

Onze talkshow studio is inzetbaar voor verschillende livestreams:

  • Digitale ALV
  • Online symposia
  • Presenteren van kwartaalcijfers
  • Digitale presentatie
  • Online vergadering
  • Open dag
  • Etc.